AMSTERDAM GRAND CAFE BUCURESTI

Rating:♣♣♣♣♣ Preturi: €€€€

 

Nu vreau sa scriu despre Amsterdam – clubul, discoteca sau barul. As vrea sa scriu, foarte pe scurt, despre mancarea de la Amsterdam.

E minunat sa petreci o dupa-amiaza de duminica acolo, cand afara zapada s-a asternut iar inauntru e cald si bine si te incanta muzica live cu Luiza Zan & Co. In afara de vechea cladire restaurata impecabil, care este una dintre putinele din centrul vechi care te mai pot face azi sa fii mandru de Bucurestiul tau, m-a incantat in primul rand atmosfera de la Amsterdam: prietenoasa, cu un aer de oras intr-adevar european.

Cat despre mancare (caci asta face obiectul principal al cronicilor de pe acest site), nu as putea scrie despre Amsterdam fara sa spun de puiul Satay sau Tika, steak-ul de vita australiana deosebit de gustos si de suculent, salatele si in special deserturile… Practic, de fiecare data mancarea a fost pretext pentru desert: atat tortul cu fructe de padure cat si cel cu ciocolata sunt tot ce va puteti imagina mai bun in Bucuresti.

Vinul casei nu-i nici el de lepadat, e mai mult decat potabil, si nici selectia de vinuri in general.

Foarte pe scurt, cum am promis, merita sa mergeti la Amsterdam Grand Cafe (cel putin la parter, unde se poate lua si masa) pentru atmosfera calda si relaxata, muzica de calitate (desi seara nu-i nemaipomenit de bine aleasa pentru a lua masa, ci mai degraba pentru un clubbing usor, de vara, pentru ne-dansatori).

Restaurant, Bar, Club, Disco, Nightclub/ Str. Covaci Nr. 6 (Ultracentral, in zona veche)

Tel.: 021-313.75.80; 021-313.75.81

 

www.amsterdam.ro