El Bacha

Rating:♣♣♣♣♣ Preturi: €€€€

Publicitate
Excursii

 

Pozitia localului este fantastica, in interiorul Parcului Herastrau, vizavi de Trattoria il Calcio. Casa este frumoasa, desi pe dinafara te duce cu gandul mai degraba catre un restaurant romanesc.

Publicitate
IPPU

Mancarea este foarte buna si la El Bacha, in plus aici poti gasi si peste & fructe de mare (ceea ce la Four Seasons n-am vazut).

Ospatarii sunt foarte atenti si amabili, nimic rau de comentat pe partea asta. Locul este ingrijit, exista atat salon cat si separeuri. Parta proasta e ca atmosfera, in total, este rece… Pur si simplu iti vine sa vorbesti in soapta… In afara de cateva obiecte decorative (cam puse cu furca), peretii sunt albi, simpli. Mobilierul este foarte comod, cu jiltzuri in care te poti adanci, cu fete de masa de calitate etc. Si totusi… Nota de ansamblu nu reuseste sa fie calduroasa, prietenoasa.

Preturile nu mi se par exagerate raportat la calitatea bucatariei (o masa in doi, cu un vin decent, dar nu foarte scump, probabil nu depaseste 150 RON).

Ar mai fi o mica problema cu lista de vinuri! Desi tot meniul este tiparit pe un carton de cea mai buna calitate, informatia dinauntru sufera: eu, de pilda, n-am auzit nici de Pinot Noir si nici de Cabernet Sauvignon de… Jidvei (apar acolo, la vinuri de vinoteca… n-am comandat, dar chiar as fi fost surprins sa-mi poata aduce aceste vinuri rosii de la Jidvei).

In concluzie, merita si El Bacha Herastrau, daca e totul ocupat la Four Seasons.

 

Restaurant / Specific: libanez / Zona: Sos. Nordului nr. 7-9 (in Parcul Herastrau, vizavi de Trattoria Il Calcio) – Mai au (cel putin) o locatie, in Hotelul Marriot

Tel: 021-232.64.32 (El Bacha Herastrau) sau 021-403.33.03 (El Bacha Marriot)

www.elbacha.ro | E-mail: info@elbacha.ro