Sahara

In Sahara e de jale

Publicitate
Ravago

Rating:♣♣♣♣ Preturi: €€€€€

O vizita la acest restaurant se poate dovedi satisfacatoare daca e pentru prima data cand incerci mancarea orientala sau daca esti amator de dulciuri. Altfel, pot spune ca mi-a lasat un gust amar.

Publicitate

In primul rand ca locul, o sala mare, incarcata cu de toate (au pana si colivii cu pasari pe-acolo) este destul de rece si neprimitor. In plus, tot felul de oameni care par de-ai locului iti arunca priviri chiorise, de te simti obligat sa vorbesti in soapta.

Din meniu lipsesc bauturile alcoolice (poate de-aici Sahara???), ceea ce e dreptul lor, in definitiv. Doar ca n-ar fi stricat ca acest aspect sa apara undeva mai clar si vizitatorului intamplator. Mancarea, dupa parerea mea, este sub toate celelalte restaurante cu specificul acesta din Bucuresti. Sigur, gasesti si baba ganuj, si fatoush, mutabal si homos in diverse forme, kebaburi, shish-taouk-uri etc. Foarte buna, in schimb, oferta de deserturi, care te intampina de la intrare: tot felul de baclavale (si inca vreo alte 5 chestii pe care din pacate nu le mai tin minte).

Simpatic mi s-a parut ca, desi au servete din panza pe masa, imediat dupa ce te-ai asezat ospatarul le subtilizeaza prompt; in schimb, ramane doar un dispenser de plastic plin cu servetele de hartie.

Servirea este foarte politicoasa, dar nu reuseste sa acopere celelalte deficiente.

Eu, unul, n-o sa mai revin aici.

Restaurant / Zona: Splaiul Independentei

Bucuresti, Splaiul Independentei Nr. 2H-2l
Tel: 021-315.04.31 sau 0788-334.079