La Gigi

Rating:♣♣♣♣♣ Preturi: €€€€€

Publicitate
Vinarte

 

In cartier, unde-i mai bine ca La Gigi?

Publicitate

Desi parterul unui „bloc intre blocuri” poate nu-i cea mai buna locatie pentru un restaurant, Taverna La Gigi dovedeste ca se poate face treaba buna si asa. Nu stiu cum s-ar descrie singuri cei de La Gigi, ca site-ul de prezentare nu functiona la data cand am scris aceste randuri. Insa pot sa va spun cum mi s-a parut mie… un loc prietenos, nepretentios, in genul Thalia (tot in Tineretului). De altfel, meniurile se aseamana surprinzator de mult: quesadilla cu cartofi copti si sos mexican (sau ranchero, depinde la care dintre cele doua mergi); cam aceeasi selectie de snitele (porc / pui, cu mozzarella, cu cascaval, cu…), ficatei de pasare etc.

Ce este diferit la Gigi (in afara de cele evidente): in primul rand gogonelele, care sunt cu-adevarat excelente. Apoi, spre deosebire de Thalia, aici gasesti si un ciolan cu varza (foarte reusit). Nu in ultimul rand as mentiona slibovita, dar si faptul ca au un salon (mic, ce-i drept) pentru nefumatori, plus ca, spre deosebire de Thalia, muzica de-aici e chiar muzica – nu radio in surdina, si e chiar potrivita (sigur, daca ai 16 ani s-ar putea sa nu agreezi prea mult Elvis Priesley, Nat King Cole & Co), dar cu siguranta si prin muzica cei de la Gigi s-au gandit sa-si selecteze putin clientela.

Selectia de vinuri este ok pentru un restaurant de cartier (desi, spre deosebire de Thalia, de-aici lipseste, din pacate, Recasul si apar, in schimb, niste vinuri moldovenesti).

In concluzie, un loc unde „value for money” e la ea acasa: portii mai mult decat generoase, preturi decente, servirea amabila si rapida. Nu va asteptati la „high class cuisine”, dar va asigur ca toata mancarea este bine gatita, gustoasa si probabil cine ajunge aici nu va regreta. Atentie, e bine sa rezervati masa dinainte, de regula este arhiplin.

O nota mica pentru parcare (care lipseste cu desavarsire), insa nu-i vina restauratorului, asta era spatiul disponibil. insa aveti grija pe unde parcati, sa nu va blocheze masina vreun „riveran” suparat.

Restaurant de cartier (Tineretului)

Str. Piscului nr. 16

Tel: 021-331.07.50

 

E-mail: taverna@lagigi.ro
Web: www.lagigi.ro