The Harbour

Rating:♣♣♣♣♣ Preturi: €€€€€ 

Publicitate
e-vinul.ro

Poate fi placut sa esuezi in port
(The Harbour)

“Daca doresti un loc in care atmosfera de bun gust intalneste rafinamentul culinar, vino in The Harbour” – asa se descriu singure gazdele. In mare, este corect, in sensul ca intr-adevar poti manca foarte bine aici, iar atmosfera este cu siguranta bine studiata. Totusi, nu m-as aventura chiar sa spun ca rafinamentul este cuvantul care ar descrie cel mai potrivit locatia: amenajarea interiorului creaza senzatia – foarte placuta, desigur – de pub din port. Ceea ce este foarte bine, cu amendamentul ca te duce cu gandul catre un loc mai degraba popular decat extrem de rafinat. Sper ca unii dintre cititori imi impartasesc parerea ca – macar in ceea ce priveste atmosfera de bun gust – fetele de masa din hartie nu constituie o culme a rafinamentului.

Publicitate

Serviciul amabil, rapid si competent recomanda, dupa parerea mea, The Harbour ca un loc unde cu adevarat te poti simti bine. Nici mancarea nu este deloc rea, ba chiar mi se pare memorabil ficatul de vitel cu sos de aceto balsamico, excelent facut, fraged si gustos. Platoul rece The Harbour (cu salamuri italienesti, prosciuto crudo, gorgonzola, rosii, masline verzi si negre, CARCIOFI) este foarte bun, insa ii lipseste exact anghinarea, care este trecuta pe meniu dar nu mi s-a aratat in farfurie. Muschiul de vita cu masline si maghiran s-a dovedit la inaltime, cu carnea gustoasa, facuta exact cat trebuie, bine aromata si cu un sos de-ti venea sa lingi farfuria.

Selectia de vinuri mi s-a parut corecta, insa nu da pe-afara din cauza de imaginatie sau de prezentare deosebita. Vinul casei (cel rosu, cel putin) este relativ decent, dar spun asta mai degraba prin comparatie cu alte localuri, nu pentru valoarea in sine a bauturii, care este putin cam agresiva.

The Harbour poate fi un loc placut sa esuezi intr-o dupa-amiaza plictisitoare de sambata. Dar daca e sa ma intrebati pe mine, este un loc unde voi mai reveni doar daca treburile ma duc in zona respectiva. N-o sa-mi fac drum special pana acolo.

Restaurant / Zona: Piata Vitan
Bucuresti, Piata Amzei
21-319.72.57; 0724-388.686
E-mail: office@harbour.ro
www.harbour.ro