Restaurantul Creanga de Aur, prietenos cu toate gusturile (Advertorial)

CLADIRE

Publicitate
Domeniul Bogdan

Chiar in centrul Bucurestilor, pe Bd. Hristo Botev nr. 25, la cativa pasi de Piata Unirii, intr-o veche si frumoasa casa boiereasca, functioneaza  Creanga de Aur, restaurant proaspat renovat, care respira inca aerul conferit de constructorul imobilului, nimeni altul decat celebrul inginer Anghel Saligny.

Saloanele interioare ale restaurantului sunt concurate de o primitoare gradina de vara, ce se intinde pe o suprafata de aproape 400 mp si care a fost amenajata pentru a primi peste 80 de clienti.

Publicitate
Caloian

Restaurantul Creanga de Aur este locul unde pot fi organizate cu succes orice tip de eveniment, de la o cina romantica sau o intalnire de afaceri, pana la mese cu prietenii, nunti, zile aniversare sau botezuri. La acest lucru contribuie inclusiv spatiile generoase ale restaurantului (intre care si salonul de evenimente, cu 120 locuri), dar si preparatele culinare si serviciul, intotdeauna la inaltimea numelui acestui excelent restaurant cu specific romanesc si international. Pentru masa de pranz, proprietarii locului au pregatit o surpriza pentru toti clienti ce le calca pragul, acestia putandu-se bucura de un discount de 30%, intre orele 12.00 si 15.00.

„De la berea Grolsch sau Pilsner Urquell, la vinurile de colectie din Romania si din Franta, de la delicioasele preparate romanesti la felurile gastronomice din diferite bucatarii ale lumii, oferta restaurantului Creanga de Aur este menita sa satisfaca toate gusturile. Cei BAUTURImai buni mici din Bucuresti (avand doua variante de compozitie – oaie & vita, respectiv porc si vita) fac casa buna cu muschiul de Bucuresti cu nuci si vin alb, pieptul de pui auriu, muschiul de vita marinat in sos de cirese, pulpele de pui trase la tigaie cu usturoi si cognac, pomana porcului, Salata Ursului, Marul lui Praslea cel Voinic, crema de broccoli, carnatii de Plescoi, tiramisu de casa, crema de zahar ars, placinta cu mere si nuci, placinta cu branza si stafide, mini-amandinele, tartele cu fructe, torturile festive si toate celelalte minunatii gatite de bucatarul sef si echipa sa”, anunta proprietarii restaurantului Creanga de Aur.

OFERTA ANULUI 2013 LA RESTAURANTUL CREANGA DE AUR: 2+1 GRATIS LA TOATE BAUTURILE (SERVITE IN RESTAURANT)! Este vorba despre: vin, bere, apa, racoritoare, cognac, champagne, aperitive, digestive, whisky, vodca, gin, tequila, rum, crema de whisky, cocktailuri alcoolice si non alcoolice, cafea, ceai, ciocolata calda, smothies, frape etc.

MASA DE PRANZ (SERVITA IN RESTAURANT): discount 30% (intre orele 12.00 si 15.00)

NUNTA: 49 euro/persoana (duminica), 59 euro/persoana (sambata)

BOTEZ: 43 euro/persoana (duminica), 51 euro/persoana (duminica)

ANIVERSARE / RECEPTIE / PARTY: 39 euro/persoana sau meniu personalizat pe buget prestabilit

CONFERINTA / TRAINING / TEAM BUILDING: 10 euro/persoana

DATE DE CONTACT: Bd. Hristo Botev nr. 25 (zona Unirii), Sector 3, Bucuresti; 0742.303.623;

www.facebook.com/CreangaDeAur

www.creangadeaur.eu