Restaurantul Toscana refugiul discret al pretentiosilor

picture005vjCand te plimbi prin centrul Constantei, mai precis pe strada Mircea cel Batran, n-ai cum sa nu remarci o cladire cu o arhitectura deosebita, situata chiar vizavi de Cercul Militar. O remarci si pentru ca, pe frontispiciu, scrie cu litere de-o schioapa Toscana. Si atat. Daca esti constantean, stii ca te afli in fata poate celui mai en-vogue „ristorante-pizzeria“ din oras, care, in scurt timp, a reusit sa devina locatia preferata a amatorilor si cunoscatorilor bucatariei italiene. Aprecierea nu a venit numai datorita aromelor deosebite pe care le gasesti in toate preparatele restaurantului, nu numai datorita listei de vinuri mai mult decat cuprinzatoare, care poate satisface cele mai rafinate gusturi, ci si pentru ca „Toscana Ristorante – Pizzeria“ ofera un spatiu generos, ideal pentru mesele cu prietenii, pentru pranzurile de afaceri, dar si pentru intalniri romantice.

Publicitate
Excursii

Toscana este locul pe care orice constantean cunoscator il recomanda prietenilor pretentiosi. Meniul, specific bucatariei peninsulare, este creatia unui bucatar sef pasionat de arta culinara si posesor al unui talent artistic deosebit. Nu lipseste nimic din ceea ce ar trebui sa gasesti intr-un restaurant cu bucatarie italiana: antipasti, zuppe, paste de toate felurile, inclusiv al forno, risotto, secondi bazate pe carne sau pe peste si fructe de mare, insalate sau dolci. Iar fiecare preparat este o imbinare intre ingrediente foarte bine alese si o prezentare spectaculoasa. Dar asta nu e totul. Saptamanal, bucatarii restaurantului pregatesc diverse specialitati, la care fiecare client poate asorta vinul care ii place, in cazul in care nu asteapta recomandarea restaurantului.

Asa ca, daca sunteti in cautarea unei bucatarii de exceptie, daca vreti sa beneficiati de o servire fara cusur, daca aveti nevoie de relaxare si de buna dispozitie, mergeti in Constanta, pe strada Mircea cel Batran nr 103. „Toscana Ristorante – Pizzeria“ este locul care poate satisface toate aceste pretentii, locul in care te vei bucura de o atmosfera calda si prietenoasa. Vinul.Ro va fi si el la Toscana vara asta.

Publicitate
VinLaMunte