Castigatoarea concursului Culinar.Vinul.Ro, saptamana 8-14 august

S-a dat start la concursul Culinar.Vinul.Ro si cititorii au si stabilit care este primul castigator! Este vorba despre reteta trimisa de Toma Liana, Tort Hennessy.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Castigatoarea este asteptata la sediul redactiei Vinul.ro (Str. Ienachita Vacarescu nr. 12, Ap. 4, Parter, Sector 4, Bucursti, tel. 0213350875), de luni pana vineri, intre orele 11 si 15 , pentru a-si ridica premiul, constand intr-un bax de vin “Beciul Domnesc”.

Felicitari!

Publicitate
Telna

Daca vrei ca saptamana viitoare sa te bucuri tu de acest premiu, nimic mai simplu! Trimite o reteta proprie, insotita de o poza si apoi convinge-ti prietenii sa iti dea cat mai multe voturi!

Aici, tu creezi gastronomia! Si castigi premii!

3 thoughts on “Castigatoarea concursului Culinar.Vinul.Ro, saptamana 8-14 august

  1. @radu: deocamdata, atât am putut, promit că ne vom strădui și mai mult în viitor – vor mai fi și alte premii . Ca să nu vorbim că și „gloria” e importantă aici, aș zice eu :-).

  2. Multumesc frumos pt. premiu si pacat ca nu pot beneficia de el…Locuiesc in Timisoara si nu se intrevede nicio posibilitate a venirii mele la sediul dvs.
    O sa o trimit pe sora mea, macar sa se bucure ea de premiul meu.
    P.S. Ar trebui sa specificati ca e obligatoriu sa se ridice premiul de la sediu, deci participantii la acest concurs sa fie doar din Bucuresti.
    Multumesc!

Comments are closed.