Rezervari si bilete la Forumul Vinul.Ro prin Bilete.Ro

bilete.roIncepand de astazi, persoanele interesate sa participe la evenimentele Vinul.Ro vor putea sa isi procure biletele de acces la degustarile si conferintele organizate si online, de pe site-ul www.bilete.ro.

Publicitate
e-vinul.ro

Noul parteneriat incheiat de publicatia Vinul.Ro impreuna cu portalul online Bilete.ro are ca principal obiectiv aducerea vinului de calitate mai aproape de publicul larg. Primul eveniment vizat de acest parteneriat este Forumul Vinul.Ro, cea mai mare conferinta despre vanzarea si promovarea vinului din Romania, manifestare care se va desfasura in perioada 12-14 aprilie, la Marshal Garden Hotel (Calea Dorobanti 50B, Bucuresti). Astfel, toti cei interesati sa ia parte la workshop-urile si conferintele Forumului isi vor putea rezerva un loc mai simplu si mai rapid, pe site-ul Bilete.Ro fiind puse in vanzare doua categorii de bilete. Prima categorie se adreseaza persoanelor interesate de expozitia de vinuri, in cadrul careia vor fi prezentate peste 100 de vinuri romanesti si straine, biletul de acces fiind de 25 de lei / persoana (pentru o zi de expozitie).

Un al doilea pachet, mult mai bogat in facilitati, este disponibil la pretul de 660 de lei si ii permite cumparatorului sa participe la toate conferintele, expozitiile si degustarile de vin, organizate in cele trei zile ale Forumului, precum si un loc la cina de gala.

Publicitate

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.

Sponsorul Forumului Vinul.Ro:

 Ippu