Rieslinguri de Rhin în recital. La Ginger

dsc02709

Restaurantul Ginger invită iubitorii de vin să participe, pe 17 martie, de la ora 19.30, la o degustare de Rieslinguri de Rhin veritabil, prima de acest fel din România.
Vinurile, de recunoaştere internaţională, au fost aduse direct de la cramele producătoare de către co-proprietarul restaurantului Ginger, „împătimitul de Riesling” Cesar Filip.
Fiecare vin din degustare va fi prezentat alături de o asociere gastronomică pregătită special pentru a pune în valoare calităţile acestui soi.

Prețul unui bilet este de 88 lei / persoană, iar numărul de locuri este limitat la 20. Pentru rezervări şi detalii suplimentare: 0752.167.450 (persoană de contact, Cesar Filip).

Meniul degustării de Riesling

1. Balthasar Ress – Von Unserm’s Riesling 2006
Carpaccio de Roastbeef Ginger pe Carpaccio de ananas cu ulei de măsline trufat şi capere

carpaccio-de-roastbeef-3

2. Georg Breuer Riesling 2000
Cozi creveţi Black Tiger, cu sos fin de iaurt cu usturoi

3-cozi-creveti-black-tiger

3. Baron von Simmern Riesling Kabinett
File de peşte Pollock de Alaska, cu ciuperci în foietaj 3 buc

file-de-peste-pollock-1

4. Schloss Vollrads Rieslng 2006
Rulou de piept de pui cu orez Basmati şi sos de praz alb

rulou-de-piept-de-pui

5. Winkel Jesuitengarten Riesling 2006 Erstes Gewaechs
Julien de curcan cu sos de roşii şi busuioc, garnitură de cous cous

julien-de-curcan-1

Evenimentul este organizat de restaurantul Ginger în colaborare cu revista Vinul.Ro.