Restaurantul Ginger invită iubitorii de vin să participe, pe 17 martie, de la ora 19.30, la o degustare de Rieslinguri de Rhin veritabil, prima de acest fel din România.
Vinurile, de recunoaştere internaţională, au fost aduse direct de la cramele producătoare de către co-proprietarul restaurantului Ginger, „împătimitul de Riesling” Cesar Filip.
Fiecare vin din degustare va fi prezentat alături de o asociere gastronomică pregătită special pentru a pune în valoare calităţile acestui soi.
Prețul unui bilet este de 88 lei / persoană, iar numărul de locuri este limitat la 20. Pentru rezervări şi detalii suplimentare: 0752.167.450 (persoană de contact, Cesar Filip).
Meniul degustării de Riesling
1. Balthasar Ress – Von Unserm’s Riesling 2006
Carpaccio de Roastbeef Ginger pe Carpaccio de ananas cu ulei de măsline trufat şi capere
2. Georg Breuer Riesling 2000
Cozi creveţi Black Tiger, cu sos fin de iaurt cu usturoi
3. Baron von Simmern Riesling Kabinett
File de peşte Pollock de Alaska, cu ciuperci în foietaj 3 buc
4. Schloss Vollrads Rieslng 2006
Rulou de piept de pui cu orez Basmati şi sos de praz alb
5. Winkel Jesuitengarten Riesling 2006 Erstes Gewaechs
Julien de curcan cu sos de roşii şi busuioc, garnitură de cous cous
Evenimentul este organizat de restaurantul Ginger în colaborare cu revista Vinul.Ro.