Romania in campanie – „Gusta Caloian”

Afis Caloian bun

Publicitate
Caloian

Peste 180 de restaurante, magazine specializate si wine bar-uri din toate zonele tarii gazduiesc, pe parcursul lunii martie, campania de promovare „Gusta Caloian”, initiata de Crama Oprisor si promovata in parteneriat cu revista Vinul.Ro.

Clientii localurilor selectate pot intalni inca de la intrare afisul campaniei si pot degusta vinurile fara vreo programare prealabila, pe tot parcursul lunii. Acestea sunt disponibile la preturi promotionale. In paralel, intr-o serie de localuri, se organizeaza si evenimente de tip „gourmet wine and dine”, la care participantii pot asocia gama Caloian, dar si celelalte vinuri de Oprisor, cu preparate special asortate, beneficiind în acelasi timp si de prezentarile profesioniste ale unor somelieri.

Publicitate
Excursii

„Campania este posibila ca urmare a bunei colaborari si coordonari cu localurile end-seller, dar si cu sprijinul extrem de important al firmelor de distributie partenere”, a declarat Luminita Tzakis, Director National de Vanzari al Cramei Oprisor, detinatorul brandului promovat. „Este un demers national concertat, cu scopul de a demonstra nemijlocit consumatorilor prezenti în aceste localuri calitatile vinurilor de Oprisor de pe acest nivel de pret, avand in vedere ca in ultima perioada noi am devenit mai cunoscuti gratie gamelor superioare”, a mai adaugat Luminita Tzakis.

Crama Oprisor este o investitie germana in judetul Mehedinti, care exploateaza o suprafata de aproximativ 250 de hectare de vita de vie replantata si care detine in portofoliu marci destinate restaurantelor si magazinelor specializate – cum ar fi: Ispita, Smerenie, Passarowitz, Cabernet Oprisor, Dragaica rosie, Rusalca alba, La Cetate Miracol, Caloian -, dar si marci comercializate prin canalele de retail – La Cetate si Maiastru. Producatorul a investit constant în ultimii 15 ani in suprafetele detinute, precum si în tehnologiile utilizate in crama, reusind sa repuna renumele vinurilor Olteniei nu doar pe harta Romaniei, ci si la export.