Romania la farfurie – cel mai sincer ghid de restaurante

78190480Vinul.Ro si Organizatia Somelierilor din Romania 2011 colaboreaza pentru realizarea proiectului „Romania la farfurie”, cel mai sincer si amical ghid al restaurantelor din tara. Initiativa a fost deja lansata pe pagina oficiala de Facebook Vinul.Ro si asteapta recomandarile voastre in materie de restaurante preferate.

Publicitate
Vinarte

Ideea proiectului a venit odata cu dorinta consumatorilor de a-si exprima opinia despre locatiile care le-au atras atentia si care merita sa fie recomandate. Optimist, vesel si stilat, Ghidul «Romania la farfurie» nu isi propune sa critice locatiile existente. Dimpotriva, acesta incurajeaza consumatorii sa se detaseze de stereotipul «mai scump inseamna mai bun» si sa incerce si alte restaurante de calitate, dar mai putin cunoscute. Tocmai de aceea, participarea activa a pasionatilor de «bon goût» este ingredientul de baza in reteta de succes a proiectului. Fiecare recomandare primita va fi validata de echipa noastra si publicata lunar in revista Vinul.Ro. Locatiile vor fi verificate si de reprezentantii OSR 2011, care vor vizita restaurantele respective si le vor analiza in functie de patru criterii majore: primirea & servirea clientilor, calitatea mancarii, decorul & ambianta si raportul calitate-pret al preparatelor din meniu. La sfarsitul anului, cele mai apreciate restaurante vor primi recunoasterea binemeritata in cadrul unei ceremonii.

Va invitam pe pagina oficiala de Facebook sa ne impartasiti impresiile si recomandarile voastre. In proiect sunt incluse toate zonele din Romania.

Publicitate
Caloian