Rose Magnum 2010, de la Corcova

Corcova Roy & Damboviceanu a anuntat ca a lansat de curand pe piata din Romania vinul Rose Magnum 2010, un vin destinat teraselor si cluburilor.

Publicitate
Oprisor

Potrivit reprezentantilor Corcova, Rose-ul 2010 este “un cupaj de Syrah si Pinot Noir, cu o tusa de Merlot, ce promite prin culoarea roz pal si prin aroma intensa cu note de capsuna, coacaza si para, achitandu-se admirabil prin gustul rotund, lung, dominat de fructe rosii”.

Foarte apreciata pe pietele mature ale vinului, mai ales in Franta in ultima vreme, sticla Magnum de 1,5 litri a devenit o aparitie fireasca pe mesele teraselor si ale cluburilor de noapte din Occident, fiind extrem de apreciata datorita cantitatii de vin tocmai potrivite pentru o seara agreabila in compania prietenilor, dar si datorita aspectului impozant”, se mai precizeaza in comunicatul de presa dat de producator.

Publicitate

Rose Magnum 2010 Corcova a fost lansat intr-un lot de 2000 de sticle.

4 thoughts on “Rose Magnum 2010, de la Corcova

  1. Pentru ca tot se vorbea de pietele mature din Franta, amintesc faptul ca Rose Corcova imbuteliat in sticle magnum, a fost prezentat si degustat pe 14 iulie la Ambasada Frantei, cu ocazia zilei nationale, alaturi de Chardonnay si cupajul rosu de la Corcova. Am mentionat acestea pentru ca din punctul meu de vedere este un eveniment cand vinurile romanesti sunt prezente in „curtea ” ambasadei celui mai titrat producator mondial-Franta. Rose-ul a facut „furori” si sa dovedit a fi cu adevarat un vin de vara! Stima Sergiu

  2. @sergiu,
    Poate nu stii, dar orice ambasada e zgarcita la fonduri, si orice mocaciune e binevenita. Sa nu crezi ca pt prostimea autohtona, prezenta in curte, dadea ambasada Frantei vinuri mari de Bordeaux? Din experienta, iti pot spune ca la dineul privat, din interiorul ambasadei, nu s-au mai servit aceleasi vinuri. Asa ca, hai sa nu ne dam mai rotunzi decat suntem si sa ne vedem de lungul nasului. Sa nu crezi ca am ceva cu Corcova. Si eu le apreciez vinurile, dar de aici si pana unde bati tu cu apropoul e cale lunga.
    Cu stima somelieru’ trist

  3. Stimate coleg trist, din pacate sau din fericire trebiue sa va contrazic. Eu am efectuat serviciile ca si sommelier in zona V.I.P. ( dineu privat) si va asigur ca vinurile au fost aceleasi ca si pentru dineul popular. Intradevar a fost un rosu Bordeaux, un Sancerre si Sampanie,( aceleasi branduri ca si la serbarea populara), dar au fost si vinurile de la Corcova. Cel mai mult sa baut Rose Corcova si Sampanie. Nu vreau sa ma contazic cu domnia voastra, dar si cand va referiti la sponsorizare („mocaciune” cum ziceti dvs.) grasiti, eu am alte informatii. De asemeni tin sa precizez ca nu am nici cea mai mica intentie sa polemizez cu dvs. pe net, sau sa bat apropouri despre calitatile vinurilor, pur si simplu a fost o consatare a faptului ca la aceasta manifestare au fost si vinuri facute in Romania. Este oare asa de rau? Fiti mai vesel domnule coleg (trist)!
    Cu stima si prietenie, Sergiu

  4. Experienta si cunostintele dvs. in domeniu ar fi mult mai valoroase daca ati colabora, decat sa va irositi intr-o polemica care nu face decat sa va satisfaca niste orgolii. Cred ca celor de la Corcova le-ar fi placut sa citeasca altfel de coment-uri, ceva strict legat de calitatea vinului pe care l-au lansat si pentru care ii felicit. Cu stima pentru cei doi somelieri.

Comments are closed.