R.P.R.- Republica Plescoi Romania

Revolutia continua! Revolutionarii au inceput ofensiva prin ample miscari stradale, organizand degustari de Plescoi in fata “ imperialistelor” restaurante (de ce restaurante?) fast-food . Fortele revolutionare s-au infiltrat in randul maselor populare, oferind alternativa Plescoi, ce-i drept iute la gust, dar fara adaosuri artificiale ( E-uri; M-uri…).

Publicitate
Oprisor

Dinspre carciumile mahalalelor se simte mirosul Plescoilor ce sfarie cu voiosie pe gratare ori in tigaile incinse. In buricul targului, miresmele sunt disipate cu greu de hote sofisticate, spre a nu deranja nasurile boieresti, care boieri infuleca si ei cu bucurie, spre a uita parca de delicatesurile mediteraneene!

Din surse sigure va informez de pregatirea unor platforme program, sub forma unor liste meniu, unde sunt propuse aliante intre vajnicii Carnati de PLESCOI, vinuri din cele bune si tuici batrane.

Publicitate
Oprisor

In fata atator evidente, un lucru este clar: Romani, vi se pregateste ceva! De fapt, vi se prepara ceva – un brand de tara – CARNATII DE PLESCOI!

Traiasca revolutia!
Un republican,
Sergiu Nedelea