Rusii dau „la gard” vinul moldovenesc

vin-moldovaSeful serviciului rus pentru protectia consumatorului „Rospotrebnadzor”, Ghenadii Oniscenko, a criticat intr-un interviu politica de exporturi guvernului moldovean, condus de Vlad Filat, declarand ca vinul moldovenesc este „bun pentru vopsitul gardurilor”, relateaza Jurnal.md, citat de Hotnews.ro.

Publicitate
Vinarte

„Guvernul Filat demonstreaza ca este incapabil. Autoritatile moldovenesti nu au tras invataminte din lectia de acum cativa ani, atunci cand au fost interzise vinurile moldovenesti pe piata Rusiei. „, a declarat Oniscenko.

Acesta nu a precizat daca Rusia intentioneaza sa impuna un nou embargo vinurilor moldovenesti, dar a afirmat ca cele 170.000 de sticle de vin rosu exportate de moldoveni pe piata rusa nu sunt bune pentru consum. „Vinul contine pesticide precum metaloxil. Vinul nu poate fi consumat in Rusia si va fi trimis in Republica Moldova. Poate fi folosit pentru vopsirea gardurilor acest vin”, a spus Oniscenko.

Publicitate

2 thoughts on “Rusii dau „la gard” vinul moldovenesc

  1. Majoritatea produselor alimentare de la noi si de oriunde pot purta eticheta ,, Triumful Chimiei”!
    Institutii platite din bani publici pentru monitorizarea calitatii produselor alimentare ar trebui obligate cumva sa-si faca treaba.

  2. ma alatur celor spuse de dna Mariana Ochean si adresez o intrebare producatorilor locali care fac importuri de vin vrac din RPM : VINUL DE 50-60 BANI LIVRAT LA POARTA FABRICII ARE CALITATI ATAT DE NEOBISNUITE INCAT AJUNGE PE RAFTURILE MAG CU 8 – 12 LEI ??

Comments are closed.