S-a lansat Doctorul Plantelor

Bioproduct.ro a lansat, astazi, doctorul plantelor, locul unde oricine primeste raspuns la intrebari legate de plantele lui preferate. Potrivit unui comunicat de presa al companiei, serviciul se adreseaza tuturor iubitorilor de flori care doresc un raspuns rapid, fara a fi nevoiti sa rasfoiasca revistele de specialitate.

Pentru Bioproduct.ro, cititorul este cel mai important. De aceea, in functie de intrebarile primite sunt stabilite majoritatea subiectelor abordate in articolele viitoare. In plus, raspunsurile la cele mai interesante intrebari au sansa sa fie publicate in editia de duminica a cotidianului Libertatea.

“Colaborarea noastra cu ziarul Libertatea, prin proiectul Doctorul plantelor, se inscrie in directia fireasca de sporire a interactivitatii dintre consumator si produsele media. Am dorit sa aducem in prim-plan cititorul, oferindu-i noi instrumente cu ajutorul carora sa poata interveni in continutul mediatic”, a declarat Dragos Serban, initiatorul acestui serviciu.

Pentru “consultatii”, doritorii pot accesa pagina http://doctorulplantelor.bioproduct.ro , o pagina cu un design simplu si atractiv.

Bioproduct.ro este un site care ofera servicii de publicistica si consultanta in domeniul horticulturii. Periodic, situl publica articole de interes, sfaturi, studii de caz sau memorii tehnice, cat si fotografii cu plante ornamentale.