S-a lansat Wine & Cigar Bar “Christian Cafe”

Miercuri, 31 mai, a avut loc deschiderea barului Christian Cafe si lansarea conceptului de “wine and cigar bar” in Romania.

Publicitate
Oprisor

FOTO: Sergiu Nicolaescu, Carmen Pasare, Cristian Marica, Laurentiu Achim

Publicitate
Oprisor

“Wine and cigar bar” a fost introdus pe piata de specialitate intr-un stil aparte, care se confunda cu inceputurile conceptului respectiv in lume.
Deschiderea a fost sub forma unei petreceri tematice (anii ’30-’40) potentata de elemente menite sa recreeze atmosfera acelor ani, cu parfum boem de tabac si bauturi rafinate.

Au intretinut atmosfera manechine imbracate in rochii din colectia Chicago a lui Catalin Botezatu.

FOTO: Cornel DINU

Laurentiu Achim, vicepresedintele Asociatiei Barmanilor si SomelierilorRomani a introdus invitatii in atmosfera sofisticata a unui bar de lux.
Paharnicul de pe vremuri a evoluat si a devenit persoana care se ocupa de intregul ritual de servire a vinului, precum si a tigarilor de foi.

Pentru a completa atmosfera de “wine and cigar bar”, gazdele au pregatit invitatilor trabucuri din “Colectia Semnata de Trabucuri Dunhill”, trabucuri fabricate in totalitate manual in Republica Dominicana si care poarta semnatura maestrilor manufacturieri.

Traficul din Bucuresti a pus probleme invitatilor care au ajuns cu intarziere, iar primul venit a fost Florin Piersic Jr., urmat fiind de Ioan Carmazan (care era foarte multumit de munca sa de creatie din ultima vreme), Sergiu Nicolaescu, Liza Panait, Gabriel Cotabita, Catalin Catoiu, Ovidiu Lipan Tandarica, Nicu Covaci si Cornel Dinu.

FOTO (de la dreapta la stanga): Ioan Carmazan, Sergiu Nicolaescu, Nicu Covaci, Tandarica, Carmen Pasare

Ioana Marin (care dealtfel detine si ea un magazin de trabucuri), o prezenta discreta asa cum ne-a obisnuit a ajuns neinsotita la eveniment, si a ascultat-o cu admiratie pe Alexandra Ungureanu, cea care adus parfumul anilor ’30 prin interpretarea unor piese din acei ani.

Tot traficul din Bucuresti i-a creat probleme si Oanei Roman, care a ajuns aproape de finalul evenimentului, dar care a fost extrem de incantata de felul in care arata barul.

FOTO: Carmen Pasare, Monica Gabor, Irinel Columbeanu, Cristian Marica

Irinel Columbeanu insotit de Monica Gabor au fost ultimii sositi si s-au declarat incantati de rafinamentul localului.