Salonul gustului – Torino, 21-25 octombrie

Scris de Emilian Pascu, Torino

Publicitate
Domeniul Bogdan

Mai multe produse romanesti vor fi prezentate la cea de-a VIII-a editie a festivalului international Il Salone del Gusto, eveniment ce se va desfasura in perioada 21-25 octombrie, la Torino.

Potrivit organizatorilor, editia de anul acesta se va afirma ca un moment central pentru gastronomia mondiala, fiind asteptat cu mare interes de toti iubitorii bunului gust si al alimentatiei sanatoase.

Publicitate

In cadrul evenimentului, in salonul “Terra Madre” vor fi prezentate din Romania branza de burduf in coaja de brad si dulceturile sasesti din judetul Brasov. Il Salone del Gusto este singurul loc la nivel mondial unde, cu o frecventa bienala , se intalnesc si se cunosc intr-o atmosfera amicala producatori si artizani, bucatari, specialisti in gastronomie, academicieni si vizitatori pasionati.

Din cadrul evenimentului nu va lipsi vinul, la Sala Slow Wine vor fi prezentate 300 de etichete din recoltele cele mai bune ale perioadei 1990-2000.

Programul evenimentului: 21-24 octombrie, orele 11-23 , 25 octombrie, orele 11-20. Biletul de intrare costa 20 euro /zi, iar abonamentul pentru cele 5 zile, 60 euro.

Evenimentul se desfasoara la Torino-Italia, zona Lingotto Fiere, via Nizza 280. Mai multe informatii pe www.salonedelgusto.it.