Salonul International de Vinuri 2008

In jur de 50 de firme din tara si din strainatate vor participa, in perioada 18-20 aprilie, la Timisoara, la cea de-a V-a editie a Salonului International de Vinuri Vinvest-2008, transmite Rompres.

Publicitate
Ravago

Directorul Vinvest – 2008, Lucia Parvu, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca evenimentul a dobandit deja calificativul de “punct de atractie” pentru producatorii de vin, astfel ca printre participanti se vor afla si distribuitori din Franta, Italia, Portugalia, Chile, Uruguay si Ungaria.

Prin astfel de manifestari, organizatorii isi propun ca, pe langa etalarea vinurilor, sa educe populatia autohtona in ceea ce priveste alegerea vinurilor bune, de calitate. Cu toate acestea, oenologii au constatat ca romanii beau vin de proasta calitate, cautand licorile indulcite artificial, in locul unui vin sec sau demisec de calitate.

Publicitate
Oprisor

Paleta de produse cu care editia din acest an a “Vinvest” se prezinta publicului este variata si imbunatatita, adresandu-se, in egala masura, producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de vin, precum si sectoarelor in domeniu care se refera la accesorii, ambalaje, echipamente, tehnologii, materiale, constructii si amenajari de crame, material saditor, produse pentru protectia culturilor, ingrasaminte, masini agricole si utilaje de specialitate.