Salonul VINVEST 2006 si Concursul National de Bauturi

15-19 martie 2006, Centrul Regional de Afaceri Timisoara

Publicitate
Ravago

In perioada 17 – 19 martie 2006 se desfasoara la Timisoara Salonul International de Vinuri si Bauturi Alcoolice VINVEST 2006.

Salonul se adreseaza producatorilor de vin, bauturi alcoolice, distribuitorilor acestora, producatorilor si distribuitorilor de accesorii si ambalaje, producatorilor si distribuitorilor de materii prime, materiale specifice pentru vin si bauturi alcoolice, producatorilor si distribuitorilor de echipamente, si tehnologii pentru vin si bauturi alcoolice, materiale si tehnologii pentru constructii si amenajari crame, producatori de material saditor vita de vie, produse chimice pentru viticultura.

Publicitate

Locul de desfasurare al salonului este la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, un complex de 5.500 mp, cu o sala expozitionala de 1.800 mp dotata si echipata la standarde europene, zece sali de conferinta, parcare cu o capacitate de 200 locuri, fast food, bar.

Chiar inainte de Salonul VINVEST se va desfasura Concursul National de Vinuri si Bauturi Alcoolice ( 15 – 16 martie 2006), tot la Timisoara. Concursul se desfasoara sub patronajul Oficiului National al Viei si Vinului (ONVV), Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR), Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV), sc VINVEST srl si va respecta normele pentru concursurile nationale de vinuri si bauturi alcoolice. (Detalii la ing. Lucia Pirvu – vinvest@gmail.com ).