San Pancrazio si Santa Sofia: legende italiene la Bucuresti – 7 martie, Hotel Marshal Garden

crama santa sofiaVinul.Ro si importatorul Nelsand le propun iubitorilor de vin un eveniment de exceptie. Joi, 7 martie, cu incepere de la ora 19, doua crame italiene isi vor prezenta vinurile si povestea la Restaurant Danieli, din cadrul hotelului Marshal Garden (5 stele). Nu sunt doi producatori oarecare, ci reprezentanti ai unora dintre cele mai reprezentative zone ale Italiei in materie de vinuri: Toscana si Veneto.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Din Toscana, mai precis din regiunea Chianti, vine Fattoria San Pancrazio, care se mandreste cu atestari documentare inca de la 1388. Evident, vinurile San Pancrazio sunt, in principal, Chianti, insa producatorul are si produse din categoria Super Toscanelor, care nu vor lipsi din prezentare.

Din Veneto, mai precis din una dintre cele mai reprezentative zone ale acestei regiuni, Valpolicella, se va prezenta in fata amatorilor de vin din Romania Cantina Santa Sofia, care, in 2011, a sarbatorit doua secole de existenta. Evident ca din vinurile prezentate nu vor lipsi cunoscutele Amarone sau Recioto, insa producatorul va prezenta si alte creatii.

Publicitate
IWCB

Vinurile, care vor fi prezentate si povestite chiar de reprezentanti ai cramelor, vor fi insotite de un meniu pe masura, din care nu vor lipsi aperitive precum carpaccio de vita pe pat de rucola, crevete jumbo cu avocado si cirese Maraschino, mouse de pui cu ficatei si caise sau minifrigarui cu branzeturi frantuzesti si rosii cherry, in vreme ce la felul principal participantii pot opta intre muschi de vita, cotlete de berbecut sau cotlet de porc.

Pretul de participare pentru o persoana este de 200 de lei. Rezervarile pot fi facute pana miercuri, 6 martie, ora 14, la numarul de telefon: 0724.786.660.