Saptamana Vin’ la Mare incepe joi cu vinurile Villa Vinea! – joi, 4 iulie

1Saptamana inaugurala Vin la Mare a incantat numerosii clienti ai celor trei localuri partenere ale campaniei, datorita selectiilor facute de Cramele Recas,  dar si datorita atmosferei create in jurul vinurilor: muzica live, DJ celebri, hostesse superbe.

Publicitate
Domeniul Bogdan

In aceasta saptamana, incepand de joi, 4 iulie, va asteptam pe litoral cu Feteasca regala, Sauvignon Blanc Premium, Gewurztraminer Premium, Rose Zweigelt, Diamant Selection si Feteasca neagra Selection, produse de cel mai nou producator din Tarnave, Castel Vinum.

Joi seara, de la ora 19, la restaurantul Toscana din Constanta ( str Mircea cel Batran, nr 103) vinurile Villa Vinea vor putea fi degustate gratuit si savurate pe acorduri de pian si voce sustinute de talentatul Madalin Nicolae. Povestile vinurilor vor fi spuse atat de directorul general al cramei, Marcel Farcas, care va fi prezent la eveniment, cat si de somelier si de incantatoarele noastre hostesse.

Publicitate

In aceeasi seara, putin mai tarziu, incepand cu ora 21, ne mutam la Marttinez Beach (Mamaia Nord) si ne distram la singurul wine party de pe litoral cu muzica mixata de DJ Marius Onuc de la ProFM. Atmosfera serii va fi intretinuta de MC Cosmin Tudoran.

Aceleasi vinuri vor deveni vineri, 5 iulie, incepand cu ora 19, motivul petrecerii Vin in Vama. Puteti degusta spiritul Vamii in cel mai inalt punct de pe faleza, La Pescarie,o terasa cu o priveliste unica.

Pentru rezervari, puteti suna la numerele de telefon:

Restaurant Toscana Constanta: 0728 672 262

Marttinez Beach Mamaia Nord: 0724 330 022

La Pescarie Vama Veche: 0726 637 924