Saptamani indiene la Red Angus Steak House

Restaurantele Red Angus Steak House au pregatit pentru acest sfarsit de primavara cate doua saptamani gastronomice orientale, oferind clientilor lor un meniu special, inspirat din bucataria indiana.

Publicitate

Pe meniul Red Angus vor putea fi gasite alaturi de Legendary Rib Eye Steak, Monarch’s Sirloin Steak, Hary’s Tenderloin Steak sau Royal T-Bone Steak, mai multe sosuri la alegere de inspiratie indiana precum: Korma (soos pe baza smantana, cu iaurt, cocos si condimente), Vindaloo (sos din Goa, acrisor-condimentat), Balti (aroma de curry, cu baza de piper si condimente din Kashmir), Roganjosh (sos clasic din Kashmir, din supa de miel, cu diferite arome si condimente) sau Madras Curry (sos usor condimentat, cu cocos si frunze de curry). Fripturile pot fi asociate cu garniturile Jeera Aloo sau Charchare Chawal. De asemenea, in meniu au fost introduse si doua feluri aperitive, Aloo Vada si Kanda Bhajji, si un desert – Tapioca Falooda.

Prima saptamana indiana se va desfasura in perioada 14-20 mai, in restaurantul Red Angus din str. Nicolae Caramfil 87, iar cea de-a doua va avea loc in perioada 21-27 mai, in restaurantul Red Angus din Centrul Istoric al Capitalei.

Publicitate
Gala Gastronomiei