Sauvignon Blanc – Prince Stirbey zboara cu Lufthansa

Vinul Sauvignon Blanc 2007 – Prince Stirbey a fost ales de catre Lufthansa pentru a fi servit clientilor care calatoresc in conditii First Class, pe toate cursele companiei aeriene germane in 2008, potrivit unui comuinicat dat de Agricola Stirbey.

Publicitate
Ravago

“Pentru prima oara in istoria companiei aeriene Lufthansa, un vin din Romania a reusit sa treaca prin controalele severe de calitate la check-in Lufthansa si este «ready for take-off» pentru a zbura in Lufthansa First Class catre toate destinatiile intercontinentale ale acestei companii aeriene renumite”, se mai specifica in comunicat.

Baroana Ileana Kripp, nepoata printesei Maria Stirbey si proprietara domeniului Stirbey din Dragasani, este mandra de aceasta noua dovada de calitate: “Noi toti ne bucuram de acest succes si il privim ca motivatie si mandat de a continua drumul spre categorii noi de calitate, pentru a transmite amatorilor de vinuri din toata lumea potentialiul Romaniei ca regiune bogata de traditii viticole!”

Publicitate

Sauvignon Blanc 2007 – Prince Stirbey este produsul podgorieii Dragasani, fiind atent supravegheat in evolutia sa de vinificatorul german Oliver Bauer.

Prin Lufthansa First Class, Sauvignon Blanc2007 – Prince Stirbey va ajunge , ca ambasador al vinului romanesc, in peste 50 de tari de toate continentele, cu ajutorul uneia dintre cele mai cautate categorii de zbor. Cele aproximativ 200.000 de locuri disponibile pe an la categoria First Class sunt intotdeauna “fully booked”, pretul minim fiind de 6.000 Euro.

Vinul Sauvignon Blanc 2007 – Prince Stribey poate fi gasit, “impreuna cu ceilalti membrii ai familiei vinurilor Stirbey”, fie la crama Stirbey din Dragasani, fie in diferite vinoteci si restaurante din intreaga tara.