Se pregateste o noua promotie a Scolii Vinului®!

Sigla Scoala VinuluiPasionatii de vinuri care vor sa-si aprofundeze cunostintele legate de domeniul vinului pot sa se mai inca inscrie la urmatoarea grupa a Scolii Vinului®, cursurile organizate de Organizatia Somelierilor din Romania 2011, la magazinul Arte&Vino (B-dul Marasesti Nr 2B, la parterul Carol Park Residence). Potrivit presedintelui OSR 2011, somelierul Marian Timofti, in momentul publicarii acestui articol mai erau disponibile 6 locuri. Aceasta noua grupa de cursanti va incepe cursurile incepand cu 18 februarie. Scoala Vinului® se va desfasura in 4 (patru) zile de curs, intre orele 18.30-21.30.

Cei care vor lua loc in bancile Scolii Vinului® vor fi initiati de somelierii OSR 2011 in arta degustarii vinurilor si in acelasi timp vor afla mai multe detalii despre producerea vinurilor, a spumantelor si a distilatelor de vin. De asemenea, vor putea invata despre asocierea corecta a vinurilor cu mancarea, cat si despre drepturile si indatoririle consumatorilor in restaurant.

Presedintele OSR 2011 mai anunta ca in cadrul proiectului Caravana Somelierului® va fi organizata o Scoala a Vinului® si in Brasov, in perioada 25 – 28 martie.

Informatii si inscrieri: email office@osr2011.ro sau la telefon 0748.084.879.