Seara argentiniana la Xanadu. Locuri limitate

Restaurantul Xanadu (str Sfantul Stefan nr 20) si Halewood International Premium Imports organizeaza, vineri, 14 septembrie, un eveniment gastronomic de inalta tinuta. Intitulat „Seara argentiniana”, evenimentul propune participantilor o asociere intre cateva din preparatele de top ale restaurantului cu unele dintre cele mai cunoscute vinuri ale producatorului argentinian Trapiche. Vor fi prezentate doua vinuri albe, Trapiche Chardonnay Oak Cask si Trapiche Broquel Torrontes, precum si doua rosii, Trapiche Malbec Oak Cask si Trapiche Broquel Malbec. In functie de vinul ales, participantii vor putea opta pentru unul dintre cele trei meniuri propuse de Mihai Nastase, chef al restaurantului Xanadu: Branza de capra crocanta cu salsa marocana picanta si File de halibut cu mix de legume organice, bisque de homar si salsa de trufe (70 lei), Scoici Saint Jaques cu strudel de avocado si salsa picanta si Cotlet de miel Noua Zeelanda in crusta crocanta,cu cous cous si sos de rozmarin (80 lei), sau Pate de foie gras cu trufe si pere caramelizate si Muschi de vita Argentina cu sos de vin Porto si baby carrot caramelizat (90 lei). Seara, care va incepe la ora 19, se va desfasura pe ritmuri de flamenco.

Publicitate
Ravago