Seara indiana la The Harbour – 25 iulie

Restaurantul The Harbour continua seria evenimentelor dedicate gastronomiei internationale cu o seara orientala, cu specific indian. Astfel, in seara de 25 iulie, de la ora 20.00, Krishna Bohat, Executive Chef la Red Angus Steakhouse, va povesti despre bucataria indiana si despre condimentele folosite in diferite combinatii pentru a obtine gustul picant specific. De asemenea, va gati pentru clientii Harbour preparate precum: Murgh Tangdi Cheese Kebab, la pretul de 20,5 lei, Jhinga Madrasi, la 35,5 lei, Kheema Nawabi, la 26,5 lei sau Falooda, la 15,5 lei.

Publicitate
Gala Gastronomiei

Maestrul de ceremonii al serii va fi Cezar Ioan, publisher al publicatiei Vinul.ro, care va vorbi despre vinurile de la Vinarte ce vor fi degustate: Cuvee D’excellence Sauvignon Blanc si Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon.

Maria Pomohaci, vicepresedinte Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, organizatorul Festivalului Namaste India, va vorbi despre cultura indiana.

Publicitate
Gala Gastronomiei

Participarea se face pe baza rezervarii in prealabil la numerele de telefon 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro.

Evenimentul este sustinut revista Vinul.ro, Horeca Romania, Culinar.ro, Raluk.ro in parteneriat cu Vinarte, Namaste India si Exotique.