Seara italiana la The Harbour

Restaurantul The Harbour continua seria evenimentelor dedicate gastronomiei internationale cu o seara dedicata gastronomiei italienesti. Astfel, in seara de 30 mai, de la ora 20.00, restaurantul din Piata Amzei va pregati pentru oaspeti sai degustari de vinuri italiene asociate preparatelor culinare specifice Italiei din meniul The Harbour. Evenimentul se alatura Festivalului Italian, mai – iunie 2012, organizat cu ocazia sarbatoririi zilei Republicii Italiene din data de 2 iunie si in cadrul caruia Ambasada Italiei si Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) organizeaza o serie de evenimente culturale si comerciale.

Pentru seara italieneasca de la Harbour, maestrul de ceremonii va fi Cezar Ioan, publisher al publicatiei Vinul.ro, care va spune povestea vinurilor degustate si asocierea lor cu preparate culinare traditionale. Vinurile oferite spre degustare sunt spumant Prosecco Marca Oro D.O.C.G. produs de crama Valdo/ Valdobbianene , Vernaccia di San Gimignano D.O.C.G. produs de Rocca delle Macie/Toscana si Montepulciano d’Abruzzo D.O.C. produs de crama Tollo/Abruzzo. Preparatele culinare alaturate acestor vinuri vor fi: carpaccio de vitel cu rucola si parmesan, la 24,5 lei, salata frisee cu prosciutto si branza, la 23,5 lei si linguine cu spanac si creveti la 33,5 lei. La aceste specialitati nu avea cum sa lipseasca traditionalul tiramisu, 15,5 lei.

Participarea se face pe baza rezervarii in prealabil la numerele de telefon 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro

Evenimentul este sustinut de revista Horeca România si Vinul.ro.