Seara reusita cu vinurile de la Oprisor si muzica live la Casual Wine Cafepedia (galerie foto)

Cinci dintre vinurile Cramei Oprisor au putut fi degustate in cadrul celei de-a sasea „seri de lectura” a evenimentului „Casual Wine on Friday”, organizata de Vinul.Ro la Cafepedia Romana, vineri, 6 iulie.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Vinurile Caloian White Zinfandel, Caloian Rhein Riesling, Caloian Rose, La Cetate Miracol Chardonnay si La Cetate Pinot Noir, au adus numerosului public reunit la Cafepedia multa voie buna. Astfel, invitatii au dansat neobositi pana dupa miezul noptii, racorindu-se atat cu vinurile reci, cat si cu cocktailul-surpriza al serii, Caloian Sauvignon Sour. Muzica ce a intretinut atmosfera a fost asigurata atat live, de o trupa de tineri talentati (chitara acustica si voce), cat si de DJ-ul rezident al Cafepedia. Bufetul pus la dispozitie, din partea casei, a asigurat energia invitatilor.

Liviu Grigorica, enologul Cramei Oprisor, prezent, de asemenea, la eveniment, a vorbit despre vinurile degustate, fiind disponibil, pe tot parcursul serii, pentru a raspunde la intrebarile publicului insetat.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Casual Wine on Friday” continua saptamana aceasta cu noutati pentru pasionati.