Sedinta ADAR in podgoria Minis-Maderat

Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania a ales ca loc de organizare pentru sedinta trimestriala podgoria Minis-Maderat. Astfel, membrii acestei asociatii au putut vizita cramele Elite Wine si Wine Princess, unde au degustat portofoliul de vinuri al celor doi producatori aradeni. De curand, cele doua crame au intrat si in circuitul turistic, punand la dispozitia vizitatorilor sali de degustare de vinuri si produse traditionale. De altfel, Wine Princess si-a completat oferta turistica si cu spatii de cazare. Membri ADAR prezenti la aceasta intalnire au putut vizita cu aceasta ocazie si Muzeul memorial Ioan Slavici – Emil Montia si Manastirea Sfantu Gheorghe Feredeu din localitatea Siria, Arad.

Publicitate
Ravago

9 thoughts on “Sedinta ADAR in podgoria Minis-Maderat

 1. Din pacate Wine Princess nu se sinchisesc sa-si deschida usa decat pentru cei care vin prin agentiile de turism. Am incercat sa ii vizitez sambata si nici nu au vrut sa auda de un numar mai mic de 10 persoane!

 2. @Bogdan
  Lasa Bogdane, nu sta suparat pe ei, nu ai pierdut mare lucru. Da scrie despre asta pe blogul tau, pe facebook, fa-le nitica “reclama”. Ignora-le vinul (oricum nu este muc si sfarc, dar nici rau) in comentarii. S-ar putea sa-si dea seama ca gresesc.

 3. Bogdane, relax. Tocmai ce am vorbit cu un prieten care a tras o tura prin Dealu Mare…si sa vezi surpriza, dom’le: nu au acces grupuri mai mici de 10 persoane :)) Este de rasu-plansu, nu alta….

 4. Asa-i, Ubriacone :)) E disperare mare in vest; nu stiu cum sa-si mai vanda marfa si sa-si satisfaca clientii :)) Mai nou, in Franta s-a format o asociatie a mai multor producatori, care va pune in aplicare un plan de vizite cu degustare direct la domiciliul clientului. Ce-ar fi sa ceara clientiul un grup minim de 10 producatori, altfel nu-i primeste in casa :))))

 5. @ciprian
  Asa e cum zici tu, am citit si eu pe decanter, si raluca a postat asta pe facebook. Cine are ochi sa citeasca si sa mi si priceapa ceva, ca nu or fi mai idioti aia decat noi. Dar nu uita, ca noi romani trebuie sa inventam din nou roata si apa calda, asa ca….

 6. Hmmm..interesant; saptamanile trecute eram in zona Dragasani, am urcat dealul la Stirbey, mi s-a facut turul locatiei (de degustat am refuzat, eram cu masina), am cumparat o sticla de 35 de lei la sfarsit; gazda absolut superba. Peisajul – magnific; era sa dau cu masina peste 4 fazani care stateau in mijlocul drumului, au probleme cu mistretii care isi mai fac de cap prin vii. Culorile toamnei si Oltul in departare, de neuitat. Repet: am fost singur, d-soara de acolo a stat cu mine pas cu pas aproape o ora. Feilicitari Stirbey! Vinul acasa – absolut superb.

 7. De cativa ani imi petrec concediul de vara la Balaton. Iubita mea se poate balaci in balta, iar eu in pivnite, crame si enoteci ­čÖé Peste tot sunt primit cu o ospitalitate incredibila, apoi daca le mai si zic ca am venit din Timisoara si le cunosc vinul cutare, sau felicitari pentru medalia cutare pot sa gust chiar ce vreau si cat vreau ­čÖé
  Diferenta de la cer si pamant. Ma bucur pentru Stirbey, imi pare rau pentru Wine Princess ca este printre favorite.
  Dar asta e, trebuie sa treaca putin timp pana se desteapta lumea…Degustare placuta si vinuri cat mai bune.

Comments are closed.