Senator, Nachbil si Leida Impex expun la Provino Cluj

Vinurile de la Senator si cele de la Nachbil vor putea fi degustate la Festivalul Provino – Vin, Arta, Gastronomie, eveniment care se va desfasura la Cluj in perioada 15-18 martie. Producatorul din Vrancea va participa la festival cu toate gamele din portofoliu, Monser, Varius, Omnia, Suav, Glia si Senator Private Collection, vinuri realizate din struguri provenind din podgorii aflate in patru zone ale tarii: Husi, Vrancea, Dealurile Tirolului si Insuratei.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Tot la Cluj, cei care prefera vinurile cu o exprimare cat mai apropiata de originalitatea fructului din care provin vor putea incerca produsele Cramei Nachbil. Atat vinurile monovarietal, cat si cupajele produse de Johann si Edgar Brutler, vinificatorii si proprietarii cramei.

Dar pentru ca Provino este mai mult decat un festival al vinului, vizitatorii, mai ales cei care reprezinta segmentul HoReCa, vor avea ocazia sa analizeze si oferta firmei Leida Impex, lider de piata in materie de accesorii, consumabile si servicii pentru hotel, restaurant, bar, cafenea, cofetarie si catering, atat pentru servire si prezentare, cat si pentru preparare. Nu vor lipsi din prezentare carafele, decantoarele, dar nici noile colectii de pahare, unele create special pentru aceasta editie a Provino.

Publicitate
IPPU