Sergiu Nedelea, noul director al Centrului AROMA

Incepand cu data de 16 septembrie 2010, Sergiu Nedelea a fost numit in functia de director la AROMA – Centru de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara. Anterior, acesta a fost manager al restaurantelor Casa Iancului din Bucuresti. Tot in aceeasi perioada, Sergiu Nedelea a fost ales si in functia de presedinte al Federatiei Somelierilor din Romania.

Publicitate
e-vinul.ro

Noul director al Centrului AROMA este colaborator al mai multor reviste de specialitate si co-autor al catorva carti referitoare la industria ospitalitatii. De asemenea, Sergiu Nedelea este absolvent al SNSPA Bucuresti si mai detine functiile de evaluator CNSPA si de formator, cod COR 241205.

AROMA – Centru de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara s-a nascut la ideea si din nevoia Federatiei Bucatarilor din Romania si a Federatiei Somelierilor din Romania. Este structura de breasla a profesionistilor din industria ospitalitatii, care sustine si vine in intampinarea nevoilor de formare profesionala. Modulele de curs, atent studiate pentru specificul pietei din Romania, au ca obiectiv dezvoltarea capacitatilor profesionale si lucrul efectiv cu cele mai recente tehnologii in domeniu.

Publicitate

In plus, avand un amfiteatru cu o capacitate de 100 de locuri dedicat demonstratiilor, show-urilor gastro, somelerie, flair, AROMA – Centrul de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara a demarat cel mai important proiect cu acest specific din Romania.

Proiectul se adreseaza operatorilor din sectorul restauratie si pe langa acestia, bucatarilor experti, lucratorilor din catering, cofetarie/patiserie, brutarie, sau gelaterie. Centrul AROMA ofera un spatiu dotat profesional cu 16 posturi de lucru individual, trei zone specifice destinate domeniului in care activeaza: gastro, pizza si cofetarie-patiserie.

4 thoughts on “Sergiu Nedelea, noul director al Centrului AROMA

  1. Felicitari pentru noua provocare…Munca depusa in ultimii ani,precum si implicarea in domeniu il recomanda pentru aceasta pozitie…aceea de formator de piata…Spor la treaba!!!

Comments are closed.