Seri de delicii portugheze la Impala

Restaurantul Impala va organiza in fiecare zi de miercuri, pe tot parcursul lunii iunie, seri tematice in care clientii vor avea ocazia sa deguste mancaruri si vinuri portugheze.

Publicitate
Domeniul Bogdan

„Este o dorinta mai veche de-a noastra, aceea de a-i familiariza pe clienti, pe cat posibil, cu bucatariile lumii. Sunt bucatarii mari, care nu sunt, insa, prezente pe piata noastra. In Bucuresti a existat un restaurant portughez, Fado, dar s-a inchis, asa ca ne-am gandit ca prima tara prezentata sa fie Portugalia. Nu ne-am hotarat inca ce bucatarie va urma in iulie, insa este cert ca serile tematice vor continua”, a explicat Aura Maracine, managerul restaurantului.

Retetele propuse pentru familiarizarea cu spatiul portughez au fost prezentate, in premiera, Clubului Presa de Vin, sub bagheta maestrului de ceremonii Matei Perahim: supa de piatra, salata calduta de midii si galbiori, tocanita cu langustine, iepure dulce-acrisor si marinada de crevete. Alaturi de acestea, intr-o armonioasa completare, s-au asezat vinurile importate prin Portugal Trading: Calcos de Tanha Branco, Calcos de Tanha Rose, Calcos Tinto Rubor Puro, Zimbro Tinto Rubor Puro si Calcos de Tanha Reserva.

Publicitate