SERVE a prezentat Cuvee Charlotte 2010 – galerie foto

serveDe fapt, mai corect ar fi fost ca evenimentul de care povestim, gazduit de Espace Minoux (str. Spatarului nr. 26), sa poarte numele „Charlotte si fratii ei”. Asta pentru ca, in seara de 13 februarie, cei care au onorat invitatia producatorului din Dealu Mare au avut placuta surpriza de a lua parte de o degustare pe verticala de Cuvee Amaury. O degustare in care au fost prezente 9 dintre cele 10 vinuri cu acelasi nume, care au aparut pe piata incepand cu recolta 2001. A lipsit, din motive sa spunem, obiective, taman primul Amaury, dar n-a fost bai, pentru ca i-au suplinit cu brio absenta atat un Roze Vinul Cavalerului 2012, cat si vedeta serii, Cuvee Charlotte 2010, vin care, realizat doar din Merlot si Feteasca neagra, pare sa mai aiba nevoie de putina odihna la sticla inainte de a fi lansat pe piata. Sigur, conform traditiei, SERVE n-a suflat o vorba despre aceasta degustare, cum, de altfel, n-a lasat sa scape nicio vorba depre meniul gourmet pregatit de Dragos Bercea, unul dintre finalistii concursului Top Chef. Meniu in care fiecare preparat a fost creat special pentru unul dintre vinurile prezentate. Vinuri dintre care trebuie nu ma lasa sufletul sa nu le mentionez pe Cuvee Amaury 2006, declarat la unison „Surpriza serii”, si Cuvee Amaury 2011, care n-a facut decat sa confirme, a patra oara pentru subsemnatul, ca e un vin mare.

Publicitate
Excursii