Smart Talk 2: marți, 6 octombrie, de la 19.30. Beauty & the Beast la Cafepedia Piața Alba Iulia

Pentru că reacțiile publicului au fost mai mult decât încurajatoare după prima ediție, de la Corks Cozy Bar, am decis să-i aducem din nou la întâlnire amuzantă (ne ocupăm noi de bufonerii) și discuții inteligente (se ocupă speakerii și publicul), la un pahar de vin, pe psihoterapeutul Anda Păcurar și artistul, bloggerul și somelierul Cosmin Tudoran. Marți, 6 octombrie, de la 19.30, ne vom întâlni într-un loc rămas deocamdată secret (pentru evitarea rudelor indiscrete și a vânătorilor de autografe – inside joke! Later edit: OK, haaai, biiine, vă dezvăluim unde ne vedem: la Cafepedia din Piața Alba Iulia, București).

Publicitate
Domeniul Bogdan

BB 2 afisCa și la prima întâlnire, temele abordate vor „curge” firesc, în funcție de interesele participanților, dar am pregătit totuși o listă de subiecte „de deschidere”:

    • Flirturi si relaţii la locul de munca. OK or not?
  • Suntem “nebuni “ dacă mergem la psiholog? Când e cazul sa mergem și de ce?
  • Cât contează aspectul fizic? La începutul unei relaţii şi mai apoi, dincolo de sintagma “ te aleg pentru sufletul tău”.
  • De ce se lasă unii “pe tânjeală” după căsătorie?

Vom avea, ca și data trecută, degustare de vinuri, bufet asortat, cadouri surpriză şi multe lucruri de aflat. Click aici dacă vreți să știți ce a fost la prima ediție!

Publicitate
IWCB

Parteneri media: citybest.ro, e-girl.ro, evirgolici.ro, kefetele.ro