SmartDrinks of Bucharest, primul salon de băuturi al unui singur importator

 

Publicitate
Domeniul Bogdan

SmartDrinks 2 bautura verde15 expozanți cu mărci premium de vin, șampanie, rom sau gin, plus alte licori-accesorii de bar, somelieri de top, degustări și prezentări, demonstrații – asta a fost, pe scurt, oferta salonului SmartDrinks of Bucharest (4-5 noiembrie) pentru iubitorii de băuturi fine. După știința noastră, este pentru prima dată când un importator organizează un astfel de târg independent, nu doar cu vinuri ci și cu diferite alte băuturi din portofoliu, ceea ce ar putea face din această inițiativă una deschizătoare de drumuri noi către inima consumatorilor.

Domaine Barville, Chateau la Verriere, Chateau Ksara, Bisquert, Devaux Campagne și Besserat de Bellefon, Portia, Federalist, Villa Caffagio, Gin Mare, Monkey 47, 1724, Diplomatico, Atlantico, Miller, Grolsch au fost brandurile reprezentate în România de către importatorul Alma Tim Distribution, organizatorul evenimentului.

Publicitate
IPPU

Prima zi de salon – organizat în eleganta clădire a Galeriilor ArtMark din centrul Capitalei, Palatul Cesianu-Racoviță – a fost destinată vizitatorilor profesioniști, iar în cea de-a doua zi au avut acces în primul rând clienții site-ului SmartDrinks.ro, pe bază de invitație obținută automat în calitate de cumpărător, dar și alte persoane interesate de vin, pe bază de bilet achiziționat direct de la intrarea în Galerie.

Sute de persoane au călcat pragul salonului pe parcursul celor două zile, pentru a lua contact nemijlocit cu băuturile ce fac parte din universul SmartDrinks. Cei prezenți au putut degusta la standurile amenajate în interior sau au putut asista la prezentări susținute de către Dominique Laporte, cel mai bun somelier din Franța în 2004, Virgil Dumitrașcu, singurul somelier de bere din Europa de Sud-Est, precum și de către alți reprezentanți ai mărcilor din portofoliul importatorului.

SmartDrinks 2 Brotte

Invitați speciali ai salonului au fost: Dominique Laporte, Costin Gache, Hilde Loulier – Director de export Europa – Asia – Africa BROTTE, David Boxall – Director de vânzări BERMAR Intl, Bogdan Tănăsoiu – CEO BBC, Wine and Spirits, Sandro Casimirri – Manager de export Gruppo La-Vis, Duncan Hayter – Manager de export, Vantguard, Matthieu Luneau – Manager de export Champagne Besserat de Bellefon și Pierre Damidot – Ambasador de brand, Champagne Deveaux, José Rafael Ballesteros Vargas – Manager de export Europa, Diplomatico Rum, Joe Fee – CEO Fee Brothers.

Parteneri media ai salonului au fost www.vinul.ro și www.foodandbar.ro

SmartDrinks 2 bere