Solutii de vinificare si imbuteliere de la AccesoriiVin.Ro (Advertorial)

In plin anotimp al recoltelor, AccesoriiVin.ro este cel mai priceput ucenic si ajutor la care producatorii de vinuri pot apela pentru cele mai sigure si fiabile solutii de vinificare si imbuteliere.

Publicitate
Domeniul Bogdan

dopuitoare mini-industriale(Small)Dopuitoarele mini-industriale sunt ideale pentru micii intreprinzatori ce doresc sa imbutelieze un numar semnificativ de sticle. Sistemul lor ingenios permite imbutelierea sticlelor cu diferite inaltimi, avand un suport ajustabil in functie de dimensiunile buteliei. De asemenea, produsul ofera posibilitatea introducerii dopului la diferite nivele, permitandu-va sa optati pentru aplicarea unui sigiliu din ceara peste acesta. Dopurile nu necesita fierbere sau umezire prealabila.

Pentru un numar redus de butelii, se recomanda dopuitoarele manuale. Bunicul ce isi va aproviziona crama cu vin pentru iarna va fi incantat de aceasta ustensila. Dopuitorul cu 2 manere se actioneaza manual, fiind compatibil cu majoritatea sticlelor. Se utilizeaza impreuna cu dopurile de pluta. Aparatul este foarte usor de utilizat: dopul se introduce in orificiul dopuitorului, iar acesta se pozitioneaza pe sticla. Apasand cele doua manere, dopul va intra imediat in butelia de vin.

Publicitate
IPPU

dopuitor_manual (Small)

De asemenea, producatorii autohtoni mai pot gasi la AccesoriiVin.Ro mai multe tipuri de butelii din sticla. Acestea sunt fabricate in diferite forme, cu capacitati cuprinse intre 250 si 1500 ml. Culorile pe care magazinul le oferim sunt: verde, oliv, maro si alb. Pentru pastrarea cantitatilor mai mari de lichid, exista gama de damigene si butoaie din lemn de stejar. Iar sticla face pereche ideala cu dopul, fie el din pluta ori silicon. Aici veti gasi o gama diversificata, alaturi de capisoane si robineti.

Butelii sticla si damigene (Small)

Daca se alege varianta butoaielor, fitilele de sulf sunt indicate pentru dezinfectarea acestora in prealabil. O calitate remarcabila a acestui fitil este ca, prin ardere, nu rezulta reziduuri care se scurg pe fundul butoiului. In acest fel se elimina riscul de producere a hidrogenului sulfurat.

palnie_fermentare (Small)Este bine-cunoscut faptul ca unul dintre cei mai periculosi dusmani ai vinului este oxidarea. Pentru a evita acest pericol in timpul procesului de eliminare a gazelor (rezultate in urma fermentarii), exista palniile de fermentare. Gasiti diverse modele, atat din plastic, cat si din sticla borosilicata, termorezistenta.

alcoolmetru_model_2

Pentru aflarea concentratiei de alcool a vinului, tot ce trebuie sa faca producatorii este sa utilizeze un alcoolmetru. AccesoriiVin.ro ofera modele cu domenii de masurare diverse, in functie de necesitati.

In aceeasi masura, pentru servicii complexe in materie de accesorii vinificatie-imbuteliere, vinarii mai au posibilitatea de a alege si modalitatea de umplere a sticlelor. Puteti opta pentru umplerea manuala cu ajutorul palniei semiautomata pentru umplerea buteliei. Daca vorbim de o cantitate insemnata de lichid, alegerea dispozitivului de umplere semi-automic este cea mai indicata solutie. Este realizat pentru a umple concomitent 2 sticle.

Dispozitive umplere sticle vin(Small)