Somelierii din Cluj sustin “Primavara in rose”! (galerie foto)

Aflata la cea de-a doua editie, anul acesta campania “Primavara in rose” s-a extins si in provincie. Cu aceasta ocazie, Clujul a fost cel de-al doilea oras, dupa Bucuresti, care s-a bucurat de asistenta si sfaturile avizate ale somelierilor “Primaverii in rose”. Bogdan Tudor, Catalin Padurar, Cristian Florea, Radu Ilea, Razvan Demian si Vlad Muresan sub coordonarea lui Septimiu Crisan au povestit clientilor despre metodele de productie, consum si asociere a vinurilor rose.

Publicitate
Vinarte

Pe langa prezenta constanta in restaurantele Bricks, Casa Tauffer si Karolina, cele trei restaurante partenere “Primavara in rose”, existenta campaniei a fost semnalizata publicului clujean printr-un mars al somelierilor organizat pe 5 mai, cu ocazia lansarii acestui proiect.

Cei sapte somelieri sunt membrii ai OSR 2011 (Organizatia Somelierilor din Romania 2011), condusa de catre Marian Timofti.

Publicitate

Campania „Primavara in rose” are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin rose, educarea consumatorilor, pozitionarea superioara a vinului in mintea clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs. Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri rose, care sunt listate, semnalizate si vandute la preturi promotionale, in perioada 5 mai – 5 iunie, in peste 40 de localuri din orasele Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Focsani si Craiova.

Pentru acest anotimp, producatorii si partenerii evenimentului au realizat o ampla selectie de vinuri rose, astfel incat sa existe posibilitatea de a le degusta la sticla sau la pahar, la preturi speciale. Astfel, “Primavara in rose” prezinta producatori si importatori de top precum Cramele Recas, Crama Oprisor, Crama Ceptura, Cramele Halewood, Budureasca, Petro Vaselo, Domeniile Urlati, Vincon Vrancea, Heinrig Distribution si SmartDrinks.ro.