Somelierii „Primaverii in rose”

Cei prezenti in restaurantele partenere in campania „Primavara in rose”, in perioada 5 mai -5 iunie s-au putut bucura de prezenta si sfaturile somelierilor „de garda”, care le-au povestit clientilor despre cum se produce, consuma si asociaza vinul rose.

Publicitate
Oprisor

Prezentarile au fost realizate cu sprijinul somelierilor Istvan Pentek, Cristian Baschir, Dan Anghel si Marius Stoica din cadrul OSR 2011 (Organizatia Somelierilor din Romania 2011), organizatie condusa de Marian Timofti, dar si cu sprijinul somelierilor Bogdan Dumitrescu, Cristian Grigore, Catalin Baluta, Marius Stanica, Vlad Dumitrescu si Mihai Visoiu, din cadrul Agentiei de somelieri WineTaste, condusa de Sergiu Nedelea.

De asemenea, cu ocazia lansarii campaniei „Primavara in rose”, care a avut loc sambata, 5 mai, la restaurantul Charme, cei prezenti in centrul vechi al Bucurestiului s-au putut bucura de defilarea somelierilor, pe ritmurile saxofonului lui Stefan Munteanu si acompaniati de echipa Vinul.ro si frumoasele mesagere ale campaniei.

Publicitate

Campania „Primavara in rose” are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin rose, educarea consumatorilor, pozitionarea superioara a vinului in mintea clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs. Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri rose, care sunt listate, semnalizate si vandute la preturi promotionale, in perioada 5 mai-5 iunie, in peste 40 de localuri din orasele Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Focsani si Craiova.

Pentru acest anotimp, producatorii si partenerii evenimentului au realizat o ampla selectie de vinuri rose, astfel incat sa existe posibilitatea de a le degusta la sticla sau la pahar, la preturi speciale. Astfel “Primavara in rose” va prezenta producatori si importatori de top precum: Cramele Recas, Crama Oprisor, Crama Ceptura, Cramele Halewood, Budureasca, Petro Vaselo, Domeniile Urlati, Vincon Vrancea, Heinrig Distribution si SmartDrinks.ro.