Somelierul Marian Timofti se retrage din Arte&Vino

somelierul-marian-timoftiSomelierul Marian Timofti a anuntat la inceputul lunii iulie ca se retrage din Arte&Vino, societate in care era actionar.

Publicitate
Ravago

Contactat de Vinul.Ro, Marian Timofti nu a dorit sa comenteze aceasta decizie, declarand doar ca a fost luata “din considerente pur personale”. De asemenea, Timofti a mai precizat ca pe viitor se va axa doar pe prezentari si organizari de evenimente de profil. 

3 thoughts on “Somelierul Marian Timofti se retrage din Arte&Vino

  1. In sfarsit, dl Timofti si-a facut curaj sa iasa din cea mai paguboasa asociere, pe care o poate face cineva. Din pacate l-a costat bani, nervi si reputatie si parca dl Timofti nu merita asa ceva. Pe de o parte ma bucur pentru el, ca poate sa-si vada linistit de planurile lui, pe de alta parte gandindu-ma la cati bani a pierdut si cat efort a depus pentru salon si revista, imi pare sincer rau. Oricum, este un om deosebit, care cred ca o sa-si gaseasca locul lui in lumea vinului romanesc si fara “sprijinului fostului lui asociat”. Mult succes domnule Timofti si curaj!

  2. Era si de asteptat! O asociere intre un impostor (Timofti) si un tepar (Surdu) nu putea rezista. O lectie pe care Timofti o poate invata macar de acum incolo. Ca l-a costat multi bani, e adevarat. Dar cine l-a pus sa stea sluj la poarta lui Surdu atatia ani si sa pagubeasca si pe altii la comanda stapanului de pana acum?

  3. o veste proasta. ii statea mai bine la taraba vanzand vin decat sa ne omoare cu acelesi prezentari despre aceleasi vinuri din acelasi areal. putea sa scoata un cd si sa-l trimita, oricum, e repetitv.

Comments are closed.