„St. Valentine, mitul revizuit”, la Continentele Gustului by Vinexpert & Bucatarescu

banner (2)

Publicitate
IWCB

Sambata, 14 februarie, orele 19:30, Vinexpert si Bucatarescu va asteapta in noul wine bistro de pe Calea Victoriei nr. 155, la cea de-a 13-a intalnire din cadrul proiectului „Continentele Gustului” – St. Valentine, mitul revizuit: 4 vinuri frantuzesti, 5 retete frantuzesti si 5 reprize de sansonete live interpretate de Le Gros Calin.

 

Publicitate
IWCB

1.Intampinare cu CREMANT PAUL MAS PRIMA PERLA ROSE

-PAIN D’AMOUR cu telina si seminte de mustar

-PAINE cu capere si ceapa dulce

-FOUGASSE cu masline verzi

… servite cu unt rose frecat cu ierburi de Provence

2. MARSEILLAISE  (supa-crema) de praz si cartofi, incurajata de ARROGANT FROG CHARDONNAY-VIOGNIER 

3. COCQUELET DE BRETAGNE A LA VIGNERON gatit 6 ore in sos de vin rosu, servit cu mesclun – mix de salate Eisberg si imbujorat de LA FORGE ESTATE MERLOT

4. BOEUF BOURGUIGNON cu inimioare de cartof mov si piure de sfecla, sarbatorit cu BARON EDMOND DE ROTSCHILD CHATEAU DES LAURETS (St. Emilion/Bordeaux)

5. Tort  COEUR D’AMANDINE , pregatit cu ingredientele originale de Cofetaria Mona Lisa si oferit impreuna cu un cocktail REVE DE NORMANDIE (cidru, calvados si sirop de zahar de trestie)

 

Ca de obicei, in seara evenimentului, clientii Vinexpert beneficiaza de 20% reducere la vinurile degustate, paharele, carafele si decantoarele Riedel folosite, precum si la produsele de gastronomie Leonardi,Gran Cucina si Edouard Artzner.

 

Pret: 170 lei/persoana.

Numarul de locuri este limitat.

Rezervari la 0740 100 397, 0744 481 307,  sales@vinexpert.ro, victoriei@vinexpert.ro