„Starry, starry night”, 6 iunie: all inclusive roof party, muzica live și vinuri internationale

macheta stary night update

Publicitate
Domeniul Bogdan

Update, 4 iunie: Din cauza prognozei meteorologice nefavorabile, ne vedem nevoiti sa anulam evenimentul „Starry, starry night”, urmand sa stabilim ulterior o alta data pentru aceasta petrecere. 

O atmosfera exclusivista, conferita evenimentului nu doar de spectacolul nocturn al orasului vazut de la etajul al saptelea, ci si de selectia de 15 vinuri spumante si linistite, rose si rosii, precum si de concertul quartetului de coarde invitat sa cante la lumina lunii pentru aceasta ocazie. Fireste, gustarile asortate nu vor lipsi din meniu, ca si partea de barbeque executata de bucatari profesionisti.

Publicitate
IPPU

Toate acestea vor avea loc vineri, 6 iunie, incepand cu orele 20.00, la prima petrecere „all inclusive” cu vinuri, de pe acoperisul Hotelului Marshal Garden (5*) din capitala. Echipa Vinul.Ro, impreuna cu partenerul Vinexpert si cu sprijinul valoros al prietenilor de la Radio Romantic si Antena Stars, au pregatit prietenilor vinului un concept de „petrecere de cunoastere” care sa imbine bucuria noptilor de vara in aer liber cu pofta de socializare si cu satisfactia gusturilor bune, pe un fond muzical diferit de oferta obisnuita a orasului (sub deviza „Muzica, nu zgomot!”). Nu vor lipsi din peisaj nici somelierii care vor putea oferi, la cerere, explicatii despre vinurile prezente. Dress code-ul este smart-casual, orientativ; voia buna este tot smart-casual, obligatoriu!

Pretul biletului este de 150 lei / persoana, numarul locurilor este limitat. Rezervarile in avans sunt recomandate insistent, fiind tratate cu prioritate inscrierile efectuate pana in data de 4 iunie 2014. Petrecerea va dura aproximativ pana la miezul noptii, in pret fiind incluse: welcome sparkling cocktails, 10 vinuri rose si 5 vinuri rosii, gustari reci si calde, tip barbeque. Consumatia extra nu este inclusa.

Pentru informatii suplimentare si rezervari: alexandra@vinul.ro, 0727.147.073.

[googleMap name=”Hotel Marshal Garden”]Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, 10574, Bucuresti[/googleMap]