Super-eveniment “Vin la Jazz” în 24 martie, cu Viorica Pintilie Live la Otto: Cercul de Fetească aduce zeci de vinuri și noutăți din Dobrogea și restul României

  • Later edit: puteți găsi cu ușurință o vastă ofertă de vinuri dobrogene, offline și online, în cadrul campaniei „Vinurile Dobrogei, altfel decât le știai”, la Vinmag.Ro.

Joi, 24 martie, de la 19.30, Vinul.Ro organizează prima petrecere “Vin la Jazz” pe 2016, în nou-nouțul otto.bucharest, spațiul de evenimente speciale de la ultimul etajul al magazinului Cocor. Redeschidem în acest fel întâlnirile cultural-enologice ale Cercului de Fetească, mișcarea de promovare a valorilor autohtone românești din domeniul vinului și nu numai.

Publicitate
Excursii

Biletele pentru prima ediție pe 2016 a „Vin la Jazz” pot fi achiziționate online cu maximă ușurință aici!

Zeci de vinuri din soiuri autohtone din toate regiunile țării vor fi prezentate participanților, pe fundalul muzical al unui concert susținut de către Viorica Pintilie. Viorica pt siteÎn plus, participanții vor avea șansa de a întâlni crame mai vechi sau mai puțin cunoscute din Dobrogea, în cadrul proiectului lunar al revistei destinat să aducă în atenția publicului revistei noastre caracteristicile și operatorii eceonomici din fiecare regiune viticolă. 21 crame și-au anunțat participarea la evenimentul din 24 martie până la data editării acestui anunț!

Publicitate
IPPU

Din Dobrogea: Alira, Crama Histria, Domeniile Adamclisi, Domeniile Clos des Colombes, Domeniul Bogdan, Domeniul Vlădoi, M1. Crama Atelier, mai nou relansata Via Viticola Sarica Niculițel și Vinex Murfatlar. Din celelalte regiuni ale țării: Casa de Vinuri Cotnari, Crama Hermeziu, Crama Oprișor, Crama Rătești, Crama Viile Sudului, Domeniile Dealu Mare-Urlați, Gramma Wines (Casa Olteanu), Halewood România, Licorna Winehouse, Liliac Winery, Tata și Fiul, Vinarte.

Prețul biletului este de 80 lei / persoană, include degustarea vinurilor prezentate, accesul la concert și câteva gustări. Din motive organizatorice, rezervările prealabile și achiziția biletelor prin partenerul evenimentului, EventBook, sunt insistent recomandate.

Parteneri care susțin evenimentul enologic și cultural inițiat de Vinul.Ro sunt: Pivot Noir – Somelierul tău personal, otto.bucharest – Event Venue, International Wine Contest of Bucharest (IWCB) și Eventbook.