Syrah in dubla premiera de la Cramele Recas

15.000 este numarul de sticle din cea mai recenta premiera de la Cramele Recas, o editie limitata de Syrah dintr-o plantatie noua, asezata pe Dealul Tiganului, la Recas, intr-un microclimat special (zona cu expozitie pronuntat sud-vestica, ferita de vant).

Publicitate
Oprisor

Vinul a fost vinificat intr-o instalatie speciala de inox automatizat, construita astfel incat sa asigure o macerare perfecta a strugurilor rosii. 85% din vin este din recolta anului 2007, tinut timp de trei luni in baricuri noi de stejar transilvanean, iar 15% este vin din 2006, maturat 14 luni la baric.

Pretul de vanzare la raft va fi de aproximativ 40 RON.

Publicitate
SelectWine

Vinul reprezinta o dubla premiera, el marcheaza si o importanta actiune de responsabilitate sociala corporatista, initiata de Cramele Recas in beneficiul unui copil: eticheta este semnata de Radu Inocentiu Neculai, pictor-copil care se lupta cu un handicap locomotor sever… „Un copil extrem de talentat care a depasit un handicap locomotor sever, cu un curaj uimitor, care ne-a impresionat pe toti. In cinstea lui am produs acest vin, care se doreste a fi un simbol al luptei pentru a depasi soarta cruda, si care merita pe deplin sprijinul nostru”, arata producatorul.