Taittinger face bule (fine!) si in Romania

taittinger-addHeinrig Distribution va lansa pe piata romaneasca unul dintre cele mai vechi si cele mai apreciate branduri de champagne din lume – Taittinger. Evenimentul de lansare va avea loc pe 24 iunie, de la ora 19.30, in Salonul D al Hotelului Marriott. Fiind vorba despre o marca deosebita, de un etern membru al „top 3 Champagne”, importurile vor fi destinate magazinelor specializate si pietei HoReCa, din retailul modern fiind selectionata o singura „gazda” – salonul Humidor al Metro.

Publicitate

„Pentru primul an, nu am creat un plan clar, cu proiectii de vanzari, nu ne asteptam la volume sau la rezultate iesite din comun. Eforturile se vor indrepta in prima instanta catre listarea acestui produs in locatiile exclusiviste din Bucuresti si orasele mari – in principal restaurante si cluburi. Vrem sa facem numele cunoscut celor care inca nu au avut contact cu aceste produse si sa le aratam celor care il cunosc ca Romania este o piata potrivita si pentru un brand de un asemenea calibru. taittinger-brut-reserveEste vorba despre o promovare neagresiva, in care cautam un contact cat se poate de direct, de firesc intre consumator si acest produs”, a explicat Alin Lazarescu, Wine Manager Heinrig Distribution, cu putin inainte de lansarea oficiala Taittinger.

Heinrig va importa o mare parte dintre etichetele produse de Taittinger, care vor acoperi, ca preturi de lista, un spectru de la 130 la 750 de RON. „Avem suficiente de comunicat, dar intr-un mod mai personal, mai putin publicitar, despre Taittinger, mai ales in zona de istorie, de excelenta a produsului, de eleganta, despre ce inseamna un client special. Este, mai presus de toate, un brand cu aproape trei secole de istorie, o afacere de familie si imagine extrem de bine definita a unui stil de viata rafinat”, spune Lazarescu.

Publicitate
Velvet

Infiintata in 1734 ca Maison Fourneaux Forest, devenita in 1930 Tattinger, dupa ce Pierre Taittinger a introdus Chardonnay-ul ca soi de baza in productia de champagne. Odata cu lansarea, in 1957, a Comtes Blanc des Blancs, Tattinger a atins o notorietate globala, pe care a avut grija sa o sustina permanent cu produse exceptionale, prin pastrarea tehnicilor traditionale de productie si prin pastrarea unei atmosfere intime, de familie, in jurul intregului portofoliu.

4 thoughts on “Taittinger face bule (fine!) si in Romania

  1. am o intrebare : se poate achizitiona si direct de la importator ?; buninteles nu 1 sticla ci minim un box sa zicem ; producatorii de vinuri romanesti targheteaza direct clienti privati buni consumatori” sau colectionari; unii dintre ei au si creat „un astfel de canal special de distributie”

  2. dl Alin Lazarescu , era firesc sa nu mizezi pe vanzari fabuloase dar chiar si fara un plan cu proectii de vanzari, cred ca o strategie minima de vanzari pentru abordarea ,,consumatorului direct,, exista in vederea dvs. ce spuneti?

Comments are closed.