Tapas „La Mandragora” VS. vinuri de Oprisor

Vinul.Ro organizeaza miercuri, 25 mai, la restaurantul La Mandragora (strada Mendeleev, nr. 29, in apropiere de Piata Amzei si Piata Romana), incepand cu ora 18.30, o degustare de tapas-uri delicioase si vinuri de calitate. Cei prezenti vor avea ocazia sa incerce combinatiile de arome propuse de bucatarul restaurantului, Paul Peter Kopij.

Publicitate
e-vinul.ro

Meniul contine:
tuna tempura roll cu avocado si chili;
surimi nigiri;
tarta cu sparanghel alb, spanac proaspat si caracatita;
creveti cu legume si orez la wok in foietaj de orez;
medalion antricot cu pomme dauphine, migdale, sos de manatirci si branza de capra;
saltimboca de pui cu panacetta si paprikarisotto;
antipasti de vinete, paprika si dovlecei cu sos balsamico;
variatie de branzeturi cu paine de casa si cimbru;
dips:
tzatziki;
avocado tomato salsa si pasta din branza de capra;
creme fresh cu curmale, chili si menta.

Preparatele culinate vor fi asociate cu o varietate de vinuri din portofoliul Cramei Oprisor, respectiv: Caloian Sauvignon Blanc, La Cetate Chardonnay, Rusalca Alba, Caloian Feteasca Neagra, La Cetate Miracol Cabernet Sauvignon si Dragaica Rosie.

Publicitate
Oprisor

Pretul biletului de intrare este 80 lei, participantii avand posibilitatea de degusta toate vinurile amintite mai sus.

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa faceti rezervare pe adresa alexandra@vinul.ro sau la telefon 0bb721 889 388.