Targ Slow Food, la Brasov

afis_targ-slow-food_roadele-pamantului_brasov_26-27-iunie-2010Piata Sfatului din Brasov va gazdui in zilele de 26 si 27 iunie, cea de-a XV-a editie a Targului Slow Food „Rodele Pamantului”, potrivit unui comunicat de presa. Organizatorii evenimentului Conviviumul Slow Food Brasov si Asociatia „Roadele Pamantului” au invitat la acest eveniment 37 de producatori traditionali din toata tara, dar mai ales din Brasov si imprejurimi. Astfel, participantii vor putea degusta si cumpara produse traditionale precum carnuri afumate, gemuri de casa, suc de mere, paine pe vatra, cirese si capsuni, covrigi, mozzarella de bivolita, turta dulce ungureasca, branza framantata, cascaval de casa, miere si faguri, prajituri facute in casa si multe alte bunatati pe care le puteti gasi aici doar o data pe luna. De asemenea, aici vor putea fi gasite produse din Italia, Franta si Ungaria.

Publicitate
Excursii

Potrivit organizatorilor, la editia de luna luna aceasta au fost invitati la targ trei noi producatori de mezeluri si carnuri afumate din Miercurea Ciuc, de covrigi din Arges si de cirese si capsuni din Maramures.

Acest proiectul a fost inclus in calendarul de evenimente dedicate celor 775 de ani de atestare documentara a Brasovului.

Publicitate
IPPU