Tasting Xanadu Menu & Oprișor Wines

Pasionații gusturilor de calitate sunt invitați miercuri, 26 septembrie 2012, la prima întâlnire Wine & Dine organizată de Vinul.Ro în această toamnă, la restaurantul Xanadu de pe Strada Sfântu Ștefan Nr 20, din București, începând cu orele 19.00. Oaspeții vor avea parte de o seară cu asortări culinar-enologice menite să demonstreze potrivirile delicioase dintre vinurile românești de la Crama Oprișor și gastronomia internațională a restaurantului Xanadu.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Carpaccio de caracatiță pe pat de rucola cu dressing de lămâie și ulei de măsline, împreună cu White Zinfandel Caloian 2011

•Sepie catalană cu pomodorini, usturoi și sos roșu alături de risotto, împreună cu Rusalca Albă 2011

Publicitate

•Piept de pui mediteranean cu sos pesto, mousse de vânătă și cartofi la cuptor cu rozmarin, alături de Chardonnay La Cetate Miracol 2011

Prețul unui meniu este de 69 lei și include felurile de mâncare de mai sus și o degustare însoțită de explicații a vinurilor enumerate.

Rezervările se pot face la numerele de telefon 0722.621.717 sau 021.315.06.53. Locurile sunt limitate, așa încât rezervările sunt călduros recomandate.