The Harbour – port gastronomic italian (galerie foto)

La sfarsitul lunii mai, restaurantul The Harbour (Piata Amzei 10-12, Bucuresti) si-a purtat clientii in al doilea periplu din seria de sase evenimente de gastronomie internationala pregatita pentru acest inceput de vara. De data aceasta, participantii au putut parcurge un itinerariu eno-gastronomic de influenta italiana.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Invitatii au degustat Prosecco Marca Oro DOCG, produs de crama Valdo, Valdobbianene, Vernaccia di San Gimignano DOCG, de la Rocca delle Macie din Toscana, si Montepulciano d’Abruzzo DOC, produs de crama Tollo din Abruzzo, importate in Romania de Vinitaly Deluxe, si au aflat mai multe detalii despre vinuri si asocierea lor cu mancarea de la Cezar Ioan, publisher-ul revistei Vinul.Ro si de la Marian Timofti, presedinte al Organizatiei Somelierilor din Romania. Vinurile au fost asociate cu preparate de influenta italiana, precum carpaccio de vitel cu rucola si parmezan, salata frisee cu prosciutto si branza, linguini cu spanac si creveti sau tiramisu.

Muzica italiana live si Ansamblul Arabesque de la Palatul National al Copiilor Bucuresti, care a prezentat dansuri populare italienesti, au insufletit atmosfera si i-au incantat pe cei prezenti.

Publicitate

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul partenerilor media, revistele Vinul.Ro si HoReCa.