The Wine Book of Romania, disponibil din 13 aprilie

Coperta carte MarinelaMiercuri, 13 aprilie, la Uanderful în București va avea loc lansarea cărții „The Wine Book of Romania”, volum inițiat și realizat de Marinela V. Ardelean și publicat de Editura RAO. Potrivit comunicatului de presă care a precedat lansarea, cartea reprezintă un instrument de cunoaștere și clasificare a vinurilor bune din România și Republica Moldova, atât pentru publicul larg, cât și pentru specialiști și importatori.

Publicitate
Casa Timis

Vinurile incluse în carte (214 la număr) au fost selectate de către autoare și apoi evaluate de un juriu format din experți internaționali, dintre care doi Masters of Wine: Caroline Gilby (MW), Rod Smith (MW), Luiz Alberto, Paul Robert Bloom, Helmuth Koecher, Mi Yeung Hong. Din România, în afară de Marinela Vasilica Ardelean, la evaluări au luat parte Zoltán Szövérdfi – Szép și Cosmin Grozea. 15% dintre acestea au obținut calificativul maxim – cinci stele.

Volumul este redactat atât în limba română cât și în engleză și va fi distribuit de partenerii Editurii RAO, ca și direct, la institutele culturale și ambasadele României din străinătate și la târgurile și festivalurile de profil.

Publicitate